Taleteknologi til private

Spar ressourcer i din skriveproces. Med talegenkendelse kan du skive mindst 2,5 gange hurtigere end når du taster.

Hvis du skriver meget, eller har svært ved at skrive, kan du opnå store fordele ved at benytte Dictus tale-til-tekst, både tidsmæssigt, i forhold til anstrengelser og kvalitetsmæssigt.

Skriv med tale-til-tekst

Du kan tale tekst ind på din computer med vores nye internetbaserede Dictus SUN som kan bruges uden træning.

Dictus SUN

Vores nyeste talegenkender er internetbaseret og kræver ingen træning eller særlig tilpasning og du kan derfor gå i gang med det samme. Ordbogen udvides løbende, så du altid er opdateret.

Findes til Windows 11/10/8/7, Mac og Chromebook

Hvorfor Dictus SUN?

Kræver ingen træning

Kom i gang med det samme. Dictus SUN kræver ingen tilpasning til din stemme: Med AI-teknologi tilpasser genkenderen sig automatisk til din stemme og udtale – efter blot få sekunders brug.

Mere end 150.000 ord

Ordbogen rummer er stort antal ord og udvides løbende.

Fremtidssikret

Vi videreudvikler løbende software, sprogkomponenter, integrationer, specialtilpasninger m.m., så du altid er sikret den bedste tale-til-tekst.

Mikrofoner

For at få gode resultater med talegenkendelse, er det nødvendigt med en god mikrofon. Se hvad vi anbefaler af USB-forbundet headset, diktafoner eller trådløse headset.

Vi har god erfaring med USB-headset fra Plantronics og trådløst headset fra Philips. Ønsker du diktafon finder du velegnede modeller hos Philips.

Jackstik, Bluetooth, DECT og indbyggede mikrofoner er ikke egnet til talegenkendelse med Dictus.

Hvorfor bruge talegenkendelse?

Fordi du bruger megen tid på at skrive

Det kan være fordi du skriver meget eller fordi du har svært ved at skrive.

Fordi det er meget hurtigere end at taste

Selv dygtige tekstbehandlere taler ca. 3 gange hurtigere end de skriver.

Fordi du får aflastning i arme og hænder

Til folk med museskader eller bevægelsesproblemer. Har du specifikt brug for at kunne styre computeren udelukkende med stemmen, kan du overveje vores ældre talegenkender Dictus Classic.

Kort om Dictus

Hos Dictus har vi mere end 25-års erfaring med taleteknologi, og vi er eksperter i at udvikle specialiserede professionelle taleassistenter. Vores skræddersyede løsninger gør arbejdsdagen lettere og mere effektiv – især for dig, der bruger hænderne meget i dit arbejde.