Om Dictus

Dictus har mere end 25-års erfaring med udvikling og levering af taleteknologiske IT-løsninger. Vi leverer løsninger til nogle af de største virksomheder inden for deres brancher – heriblandt DR, TV 2, Folketinget og PostNord. Vi leverer også standardprodukter til virksomheder, kommuner, regioner og statsadministrationen, samt til privatpersoner, skoler, læger, tandlæger og mange flere.

Taleteknologi på en ny måde

I Dictus laver vi talegenkendelse, talesyntese og taleassistenter. Vi besidder desuden evnerne til at sammensætte teknologierne på helt nye måder, der optimerer vores kunders forretning.

Ved at kombinere helt almindelig softwareudvikling, intelligente algoritmer og dyb maskinlæring (AI) opnår vi resultater sammen med vores kunder.

Vi kender taleteknologiernes muligheder og begrænsninger, og vi kan udvikle både store og små specialprogrammer til alle typer kunder. Vores udviklere og sprogspecialister har kontrol over den software og lingware (sprogkomponenter), der gør vores taleteknologiske applikationer succesfulde.

 

&

Dictus ApS er et spin-off firma af Prolog Development Center, som har mere end 15 års erfaring med taleteknologi.

Vi benytter både standardsystemer og egenudviklet talegenkendelse, så vi kan levere løsninger, der er optimeret til dit fagsprog!

Dictus har højtuddannede software- og sprogkompetencer, som sikrer at løsninger implementeres til kundernes tilfredshed.

Vores vision

  • Vi vil sikre, at danskere kan tale dansk til deres computere

 

  • Vi vil sikre dansk taleteknologi på danske hænder – uafhængighed af udenlandske techgiganter

Vores mission

  • Vi vil give danske virksomheder mulighed for øget udbytte af digitaliseringen ved at bruge taleteknologi

 

  • Vi vil udnytte de nyeste AI-teknikker til effektiv taleteknologi

Vi har leveret talegenkendelse til mere end 20.000 brugere, fordelt på private, erhverv, ordblinde, professionelle løsninger og medicinsk diktering

Private

Erhverv

l

Orblinde

Professionelle løsninger

Medicinsk diktering

Lyst til at høre mere?

Du er altid velkommen til at sende os en besked eller at ringe til os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.
“Vi vil være anerkendt for at være den virksomhed, der er bedst til at levere taleteknologiske ydelser og få dem til at virke til vores kunders tilfredshed. Vi vil være respekteret i vores omverden for kvaliteten af vores ydelser, vores kundepleje samt vores høje faglige niveau.”
Jens Otto Kjærum

Direktør, Dictus ApS