Erhvervsløsninger med taleteknologi

Dictus tilbyder alt fra standardprodukter, over tilpassede løsninger, til skræddersyede løsninger der er optimeret til fagområder eller specialanvendelser.

Vi har mere end 15-års erfaring med leverance til både mindre og større danske kunder inden for:

Tale-til-tekst: Løsninger hvor tekst dikteres direkte ind i journaler eller andre it-systemer
Taleassistenter: Applikationer der med kreativ brug af talegenkendelse, dialog og talesyntese hjælper brugeren med at løse opgaver på baggrund af talestyring og oplæsning af instrukser

Vi har styr på det danske sprog og dine data

Med vores nyudviklede danske talegenkender, Dictus SUN, har vi fuld kontrol over software såvel som alle sprogkomponenter i løsningen. Udover dig er vi de eneste, der har adgang til løsningen, og derfor kan vi garantere fuld sikkerhed for dine data.

Skriv med tale-til-tekst

Du kan tale tekst ind på din computer, både med vores nye internetbaserede Dictus SUN som kan bruges uden træning, og vores offline Dictus Classic talegenkender.

Dictus SUN

Vores nyeste talegenkender er internetbaseret og kræver ingen træning eller særlig tilpasning og du kan derfor gå i gang med det samme. Ordbogen udvides løbende, så du altid er opdateret.

Findes til Windows 11/10/8/7, Mac og Chromebook

Hvorfor Dictus SUN?

Kræver ingen træning

Kom i gang med det samme. Dictus SUN kræver ingen tilpasning til din stemme: Med AI-teknologi tilpasser genkenderen sig automatisk til din stemme og udtale – efter blot få sekunders brug.

Mere end 150.000 ord

Ordbogen rummer er stort antal ord og udvides løbende.

Fremtidssikret

Vi videreudvikler løbende software, sprogkomponenter, integrationer, specialtilpasninger m.m., så du altid er sikret den bedste tale-til-tekst.

Psykiatri

Med en ordbog særligt tilpasset til psykiatrien, får du tale-til-tekst med vores nyeste talegenkender, Dictus SUN.

Findes til Windows 11/10/8/7, Mac og Chromebook

Medicinsk diktering

Med en særligt tilpasset stemmeprofil og en unik ordbog, som passer til netop dit fagområde, kan du få tale-til-tekst i dit journalsystem.

Findes til Windows 10/8/7

Lydenheder

For at få gode resultater med talegenkendelse, er det nødvendigt med en god mikrofon. Se hvad vi anbefaler af USB-forbundet headset, diktafoner eller trådløse headset.

Vi har god erfaring med USB-headset fra Plantronics og trådløst headset fra Philips. Ønsker du diktafon finder du velegnede modeller hos Philips.

Jackstik, Bluetooth, DECT og indbyggede mikrofoner er ikke egnet til talegenkendelse med Dictus.

Hvorfor bruge talegenkendelse?

Fordi du bruger megen tid på at skrive

Det kan være fordi du skriver meget eller fordi du har svært ved at skrive.

Fordi det er meget hurtigere end at taste

Selv dygtige tekstbehandlere taler ca. 3 gange hurtigere end de skriver.

Fordi du får aflastning i arme og hænder

Til folk med museskader eller bevægelsesproblemer. Har du specifikt brug for at kunne styre computeren udelukkende med stemmen, kan du overveje vores ældre talegenkender Dictus Classic.

Kommuner & Regioner

Tale-til-tekst kan reducere ressourceforbruget til dokumentation, så der kan bruges mere tid på borgernære kontakter.

Med tale-til-tekst bliver dokumentationen både hurtigere, lettere og mere korrekt.

Skræddersyede løsninger

I Dictus udvikler vi taleteknologiske løsninger som taleassistenter, talegenkendelse og talesyntese, og vi har kompetencerne og teknologien til at sammensætte løsningerne på helt nye måder, der optimerer din forretning.

”Folketinget er meget tilfreds med Dictus’ talegenkendelsesløsning til referatskrivning.”

Jenni Birklund

Chef, Folketingstidende i Folketingets Administration

Kort om Dictus

Hos Dictus har vi mere end 25-års erfaring med taleteknologi, og vi er eksperter i at udvikle specialiserede professionelle taleassistenter. Vores skræddersyede løsninger gør arbejdsdagen lettere og mere effektiv – især for dig, der bruger hænderne meget i dit arbejde.