Cookiepolitik

Leveret af Dictus ApS

Kontaktoplysninger

Dictus ApS
Adresse: H. J. Holst Vej 3-5C, 2605 Brøndby
CVR: 34727791
Telefonnr.: +45 3636 0002
Mail: info@dictus.dk
Website: www.dictus.dk

Denne cookiepolitik blev sidst opdateret den 28. september 2020.

1. Introduktion

Vores hjemmeside, www.dictus.dk (herefter: “hjemmesiden”) bruger cookies og andre relaterede teknologier (for simplicitet betegnes alle teknologierne som “cookies”). Cookies bliver også benyttet af udvalgte tredjeparter. Nedenfor beskriver vi brugen af cookies på hjemmesiden.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil der bliver sendt sammen med siderne på hjemmesiden og gemmes af din internetbrowser på din enhed. Informationen gemt heri kan blive sendt tilbage til os eller til relevante tredjeparter under et besøg.

3. Hvad er et script?

Et script er et stykke programkode, der benyttes for at hjemmesiden kan fungere korrekt. Programkoden eksekveres på vores server eller på din enhed.

4. Hvad er en web-beacon?

En web-beacon (eller pixelkode) er et småt, usynligt stykke tekst eller billede på en hjemmeside, der benyttes til at overvåge trafik på en hjemmeside. For at gøre dette, gemmes der data om dig ved brug af web-beacons.

5. Samtykke

Når du besøger hjemmesiden første gang, viser vi dig en besked omkring brugen af cookies. Hvis du accepterer, giver du dit samtykke til, at vi må benytte cookies, som beskrevet i denne cookiepolitik. Du kan slå brugen af cookies fra via din internetbrowser, men bemærk at hjemmesiden måske ikke vil fungere korrekt herefter.

5.1 Administrer samtykke

6. Cookies

6.1 Nødvendige cookies

Nogle cookies sikrer at visse dele af hjemmesiden virker hensigtsmæssigt og at dine præferencer huskes. Ved brug af nødvendige cookies gør vi det nemmere for dig at besøge hjemmesiden. På denne måde er det ikke nødvendigt at gentagne gange indtaste den samme information når du besøger hjemmesiden, og varer bliver fx i din indkøbsvogn indtil du har betalt. Disse cookies kan blive benyttet uden dit samtykke.

6.2 Analytiske cookies

Vi bruger analytiske cookies (statistik og marketing) til at optimere hjemmesideoplevelsen for vores brugere. Med disse analytiske cookies får vi indsigt i hvordan hjemmesiden bliver brugt. Vi beder om samtykke til at benytte disse cookies.

7. Benyttede cookies

WooCommerce

Vi bruger WooCommerce til håndtering af webbutikken. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Nødvendig
wc_cart_hash_* session Opbevaring af varer i indkøbsvognen
wc_fragments_* vedvarende

Deling

Disse data deles ikke med tredjeparter.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til hjemmesidestatistik. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Statistik (anonymt)
_ga 2 år Optælling og sporing af sidevisninger
_gid 1 dag Optælling og sporing af sidevisninger
_gat 1 minut Filtrer anmodninger fra bots
Statistik
__utmc 30 minutter Opbevaring af besøgets varighed
__utmz 6 måneder Opbevaring af søgeord og søgemaskine
__utma vedvarende Optælling af dage og tid indtil køb af vare
_gat_gtag_UA_* 1 minut Opbevaring af unikt brugerID

Deling

For mere information, se venligst Google Analytics Privatlivspolitik.

WordPress

Vi bruger WordPress til udvikling af hjemmesiden. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Nødvendig
wordpress_test_cookie ingen Undersøger om cookies kan benyttes
wordpress_logged_in_* vedvarende Holder brugeren logget ind
wp-saving-post 1 dag Automatisk gemning i editor

Deling

Disse data deles ikke med tredjeparter.

Automattic

Vi bruger Automattic til udvikling af hjemmesiden. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Statistik
tk_ai session Opbevaring af unikt brugerID

Deling

For mere information, se venligst Automattic Privatlivspolitik.

Google Fonts

Vi bruger Google Fonts til at vise webfonts. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Marketing
Google Fonts API ingen Anmoder brugerens IP-adresse

Deling

For mere information, se venligst Google Fonts Privatlivspolitik.

Google reCAPTCHA

Vi bruger Google reCAPTCHA for at bekæmpe spam. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Marketing
rc::c session Filtrer anmodninger fra bots
rc::b session Filtrer anmodninger fra bots
rc::a vedvarende Filtrer anmodninger fra bots

Deling

For mere information, se venligst Google reCAPTCHA Privatlivspolitik.

Vimeo

Vi bruger Vimeo til visning af videoer. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Statistik
__utmt_player 10 minutter Opbevaring og sporing af publikumsrækkevidde
vuid 2 år Opbevaring af brugerens brugshistorik

Deling

For mere information, se venligst Vimeo Privatlivspolitik.

Complianz

Vi bruger Complianz til at håndtere samtykke af cookies. Læs mere

Navn Levetid Funktion
Nødvendig
complianz_policy_id 365 dage Opbevaring af accepteret cookiepolitik ID
cmplz_stats 365 dage Opbevaring af samtykkevalg
cmplz_marketing 365 dage Opbevaring af samtykkevalg
complianz_consent_status 365 dage Opbevaring af samtykkevalg

Deling

For mere information, se venligst Complianz Privatlivspolitik.

 

8. Dine rettigheder i forhold til persondata

Du har følgende rettigheder i forhold til dine persondata:

  • Du har ret til at vide hvorfor dine persondata benyttes, hvad der vil ske med dine persondata og hvor længe de vil blive opbevaret.
  • Du har ret til at få adgang til de persondata, som vi opbevarer.
  • Du har ret til at supplere, rette og slette dine data når som helst.
  • Hvis du giver samtykke til, at vi må behandle dine persondata, har du ret til at trække dit samtykke tilbage og få dine data slettet.
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, så kontakt os. Se venligst kontaktoplysningerne øverst i denne cookiepolitik. Hvis du har en klage omkring behandlingen af dine persondata, må du meget gerne kontakte os. Du har også ret til at rette henvendelse til Datatilsynet.

9. Aktivering/deaktivering og sletning af cookies

Du kan bruge din internetbrowser til automatisk eller manuelt at slette cookies. Du kan specificere at visse cookies ikke må benyttes. En anden mulighed er at ændre indstillingerne i din internetbrowser således at du får en besked hver gang en cookie bliver benyttet. For mere information omkring disse muligheder, se venligst hjælpesektionen i din internetbrowser.

Bemærk venligst, at hjemmesiden måske ikke fungerer korrekt, hvis alle cookies er deaktiveret. Hvis du vælger at slette de benyttede cookies, vil du, næste gang du besøger hjemmesiden, blive bedt om, at give samtykke til brugen af cookies.