ClaroRead

Oplæsningsprogram til Windows og Mac

Oplæsningsprogrammet ClaroRead er en lille værktøjslinje på din skærm. Med denne kan du få tekst oplæst i Word, PDF-dokumenter, på internettet m.m. Derudover kan du lave dine tekster til lydfiler og få oplæst tekst med tekstfremhævning i Word og PDF-dokumenter, hvor dine tekster bliver markeret en hel sætning ad gangen som de læses.

Oplæsning i Word, Outlook, Adobe Reader, OpenOffice, LibreOffice, Google Chrome m.m.

Forskellige sprog

Forskellige stemmer

Hvorfor ClaroRead?

Hvis du er ordblind

Læser du langsomt eller er du ordblind, er fordelene ved et oplæsningsprogram store. Du kan hurtigt og nemt lytte til teksten på din skærm og bruge tiden på at lære, i stedet for at læse. Med ClaroRead behøver læsning ikke at være en barriere.

Hvis du har brug for korrekturlæsning

Ofte kan det være en god idé at bede andre om at læse det man selv har skrevet, og med ClaroRead er det muligt, endda med flere forskellige stemmer! Ofte læser dine øjne, hvad du tænker, du har skrevet, frem for hvad der faktisk står. Ved at få oplæst teksten kan du nemt og hurtigt fange oversete slå- og stavefejl og opnå fejlfrie tekster

Hvis du ønsker lydbøger på farten

Har du fagbøger, noveller eller en artikel du hellere vil lytte til end at læse? Måske har du langt at køre i bil eller også mangler cykelturen lidt spænding? Med ClaroRead kan du nemt lave tekster om til lydfiler og tage dem med dig på din smartphone, så du kan lytte til dem når det passer dig og hvor det passer dig.

Systemkrav

Windows

  • Windows 10, 8.1, 8, 7
  • 1GB RAM
  • 500MB lagerplads + 150-500MB pr. stemme

Mac

  • Mac OSX 10.11 eller nyere
  • 2GB RAM
  • 600MB lagerplads + 200-650MB pr. stemme

Du finder produktet i vores butik