Danske Dictus har levert/leveret tale-til-tekst til Stortinget i Norge

Stortinget bruker kunstig intelligens til referatskrivning!

Dictus har utviklet en talegjenkennelsesmotor med kraftig bruk av KI, som gjør det mulig å utvikle tale-til-tekst-løsninger helt uavhengig av taleteknologigiganter som for eksempel Google, Apple, Microsoft og Nuance.

Dictus har i 2022 levert en norsk talegjenkjenner som kan gjenkjenne de norske politikerne direkte fra talerstolen i Stortinget, og automatisk skrive et første utkast til referatet på både bokmål og nynorsk.

Stortinget benytter AI til referatskrivning!

Dictus har udviklet en ny AI-baseret talegenkendelsesmotor, som gør det muligt at udvikle tale-til-tekst-løsninger helt uafhængigt af taleteknologigiganter som fx Google, Apple, Microsoft og Nuance.

Dictus har i 2022 leveret en norsk talegenkender, der kan genkende de norske politikere direkte fra talerstolen i Stortinget, og automatisk skrive et første udkast til referatet på både bokmål og nynorsk.

Kort om Dictus

Hos Dictus har vi mere end 15-års erfaring med taleteknologi, og vi er eksperter i at udvikle specialiserede professionelle taleassistenter. Vores skræddersyede løsninger gør arbejdsdagen lettere og mere effektiv – især for dig, der bruger hænderne meget i dit arbejde.